Φιλοξενία!

Ιερός θεσμός, ηθικό χρέος και πράξη αρετής, για τους Έλληνες !
Θεμελιώδης αρχή και άξονας λειτουργίας, για το Hotel La Signora!

Σας καλωσορίζουμε στο
Hotel La Signora!

Βρισκόμαστε στο γραφικό χωριό  Λουρδάτα, σε ένα  καταπράσινο λόφο κάτω από το μυθικό βουνό του Αίνου και με θέα στο απέραντο μπλε του Ιονίου πελάγους, που παίρνει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια για να βρεθείτε στην αγκαλιά  του.

Το ξενοδοχείο λειτούργησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1990, με το όνομα Lara Hotel.

Κάτω από νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς τα τρία  τελευταία χρόνια, προσφάτως ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε πλήρως, ενώ μετονομάστηκε σε Hotel La Signora.

Η  ανακαίνιση  και η αναβάθμιση αφορά τόσο στις εγκαταστάσεις  και στον εξοπλισμό μας, όσο και στην αντίληψή μας  περί εξυπηρέτησης και  παροχών, κυρίως όμως, της φιλοσοφίας μας  περί φιλοξενίας.

Το κτίριο είναι αποικιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με σύγχρονες πινελιές, κάτι που ακολουθείται στο σύνολο και του εσωτερικού του  διάκοσμου, στην παραμικρή λεπτομέρεια.

To Hotel La Signora, κατατάσσεται στη κατηγορία των ξενοδοχείων boutique.

Φωτογραφίες ξενοδοχείου

Σαν το σπίτι σας!

Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας περί φιλοξενίας και που απόλυτα πρεσβεύουμε, είναι η αίσθηση του ‘’Σαν το σπίτι σας’’!

Έχουμε δουλέψει πολύ γι αυτό!

Όλα μας τα δωμάτια, ανεξαρτήτως επιπέδου, καλύπτουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες διαμονής, ενώ είτε με θέα στην μαγευτική θάλασσα , είτε στο εμβληματικό βουνό, είτε στον ασημοπράσινο ελαιώνα και το δρομάκι του χωριού, όλα είναι προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια και με όλες τις προβλεπόμενες παροχές.

Επισκεφθείτε τα δωμάτιά μας

Με ότι επιθυμείτε!

Βεβαίως με ότι επιθυμείτε, διότι στο βαθμό του εφικτού, θέλουμε να σας παρέχουμε όσα πιθανά έχετε συνηθίσει στην καθημερινότητά σας και δεν θέλετε να σας λείψουν στις διακοπές!

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο και δυναμωτικό πρωινό, ενώ μετά, απολαύστε  ιδιαίτερα γευστικά γεύματα από το καλά σχεδιασμένο μενού μας. Η εσωτερική και η εξωτερική τραπεζαρία μας ,περιμένουν να σας υποδεχτούν!

Εάν επιθυμείτε, φροντίστε τον εαυτό σας, με επιλεγμένα προγράμματα γυμναστικής και υπηρεσίες ομορφιάς.

Το δροσερό μας σαλόνι σας προσκαλεί για κουβεντούλα, επιτραπέζια παιχνίδια ή μία μικρή ανάπαυλα.

Στην μεγάλη μας βεράντα  που έχει θέα από τη θάλασσα μέχρι  το βουνό, με άφθονο φως  από τον  ήλιο ή από το φεγγάρι και τα αστέρια, μπορείτε να απολαύσετε ευφάνταστα  κοκτέιλς από το ευδιάθετο μπαρ μας, είτε κάνοντας  μπάνιο στην δροσιστική  πισίνα μας κάτω από τον ασύγκριτο Ελληνικό ουρανό, είτε φλερτάροντας με το σούρουπο μίας ακόμη όμορφης ημέρας, είτε διασκεδάζοντας και γελώντας στις μοναδικές βραδιές που σχεδιάζουμε ειδικά για εσάς!

Για να μας έρθετε πάλι!

Αυτό που θέλουμε πάνω από όλα για όσο μείνετε με εμάς , είναι το να νιώσετε δικοί μας άνθρωποι, να ζήσετε στιγμές και συνήθειες του τόπου μας, να σας ‘’ανοίξουμε την πόρτα  του σπιτιού μας ‘’, όπως  λέμε εμείς οι Έλληνες!

Γιατί αυτό είναι ότι μεγαλύτερο και τελικά ότι σπουδαιότερο διαθέτουμε!

Η επιθυμία μας να σας φιλοξενήσουμε, να σας φροντίσουμε, να σας κάνουμε χαρούμενους!

Το πλατύ μας χαμόγελο, για να το μοιραστούμε μαζί σας!

Η μεγάλη μας καρδιά, για να πάρετε ένα κομμάτι στις αποσκευές σας φεύγοντας, ως εγγύηση ότι  η διαμονή  σας εδώ, θα σας μείνει αξέχαστη!

Τόσο αξέχαστη, ώστε να μας έρθετε πάλι!

Δείτε τις κοινές στιγμές μας