Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην Κεφαλονιά, στο Hotel La Signora και σας εύχομαι να έχετε μία αξέχαστη διαμονή.

Πριν και πάνω από όλα, σας εύχομαι να έχετε καλή υγεία, το υπέρτατο και συνάμα εύθραυστο αγαθό, όπως αυτό  ‘’επιβεβαιώθηκε’’, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Επιχειρώ στο χώρο του τουρισμού μόλις τα τελευταία χρόνια, γρήγορα όμως  αναγνώρισα ποιός ήταν ο πραγματικός  λόγος  που με ώθησε σε αυτό, γρήγορα αντιλήφθηκα  ποιό είναι το μοναδικό εφόδιο που πρέπει να έχεις για να τα καταφέρεις.

Η αγάπη για τους ανθρώπους  που έρχονται στο νησί μου!

Η χαρά του καλωσορίσματος, της περιποίησης, του ταίσματος, του ‘’Με το καλό να ειδωθούμε πάλι’’!

Η φιλοξενία!

Είμαι  Ελληνίδα και την φιλοξενία την νιώθω, την ξέρω καλά, είναι στην φτιαξιά μου!

Αρκεί να ανοίξεις την καρδιά σου και να κάνεις τους ανθρώπους που σε τιμούν με τον ερχομό τους και σου εμπιστεύονται τον εαυτό τους, να αισθανθούν δικοί σου άνθρωποι, μέρος του τόπου σου και όχι απλά τουρίστες, ξένοι!

Να σεβαστείς την ανάγκη και τον διαθέσιμο χρόνο τους για διακοπές!

Πρέπει να κάνεις το ταξίδι τους να φωλιάσει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό τους, με ιστορίες, ακούσματα, εικόνες, συναισθήματα, πρόσωπα, ζωή!

Πιστεύω πως αυτά είναι που πραγματικά κάνουν την διαφορά και πως πρέπει να προσφέρονται σε αφθονία, όταν μάλιστα δεν μας κοστίζουν τίποτα!

Δεν κοστίζουν τίποτα μια καλή κουβέντα, ένα πλατύ χαμόγελο, μία ζεστή αγκαλιά (όταν θα μπορούμε πάλι…),έχουν όμως πραγματικά, ανεκτίμητη αξία!

Στο Hotel La Signora τιμούμε την φιλοξενία, τιμούμε εσάς!

Κάντε μας την τιμή, να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 

Με σεβασμό,

Βενετία  Παρίση

Ιδιοκτήτρια